A Majsa Autó Kft. 1997-ben alapították gépjármű fenntartói tevékenység céljából, melynek nem titkolt szándéka volt a műszaki vizsgáztatás mielőbbi bevezetése, mely Kiskunmajsa területén megoldatlan volt.

Először a gázautó-szerelő tevékenységet vezettük be (1999), majd környezetvédelmi felülvizsgálati jogosultságot sikerült megszerezni- beleértve a benzin-gáz kettős üzemű járművek felülvizsgálatát (2000) is és 2001. április 1-el megkezdődött az időszakos műszaki vizsgáztatás.

Vállalkozásunk azóta is dinamikusan fejlődik, szolgáltatásaink egyre szerteágazóbbak. Fő tevékenységünk a műszaki vizsgáztatás mellett a gépjármű javítás szinte egész területét átöleljük a magas színvonalú autóvillamossági javításoktól a futómű és motorjavításokon keresztül a járműklíma beszerelésig, javításig, személy, teher és mezőgazdasági gumiszerelésig. Cégünk mára a város legnagyobb és talán egyik legszínvonalasabb szervizévé vált, mely betudható az ügyfelekkel való hatékony és rugalmas együttműködésnek, a jó partneri viszonynak, valamint a színvonalas, európai szintű környezetnek, a folyamatosan frissülő tudásnak és technológiai fejlesztéseknek.

Személyi összetétel
Gumiszerelő: 1 fő
Géjármű és autóvillamosságszerelő: 9 fő
Vizsgabiztos: 2 fő
Vizsgabiztos segéd: 2 fő
Alkatrész raktáros: 1 fő
Irodai alkalmazott: 3 fő

Épület felépítése
Épület mérete: 800 m2
Szerelőállások száma: 9 db
Műszaki vizsgasor: 1 db
Gumiszerelő állás: 1 db

Eszközök és szerszámozottság
Energoline fékpad és futómű ellenőrző készülék
2 db AVL emisszióvizsgáló készülék
Hunter 3D futómű beállító készülék
2 db személy és kisteher kerékszerelőgép
2 db személy és kisteher kerékcentírozógép
1 db teher és mezőgazdasági kerékszerelőgép
1 db tehercentírozógép
3 db klímatöltő készülék

Járműdiagnosztikai műszerek
Würth WoW diagnosztika
Launch diagnosztika
Op-Com diagnosztika
WAG-Com diagnosztika