GINOP-5.2.4-16-2018-03472

 

Kedvezményezett: Majsa Autó Kft. 6120 Kiskunmajsa, Marispuszta 258/a
Projekt címe: Gyakornoki program a Majsa Autó Kft-nél
Szerződött támogatási összeg:6.606.073 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Projekt befejezési dátuma: 2020.02.22.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-03472
Projekt tartalmának bemutatása:

 

A MAJSA AUTÓ Kft. 1996-ban alakult. Cégünk magyar tulajdonú,klasszikus, de biztonságos fejlődési modell alapján működő vállalkozás. Fő profilunk a gépjárműfenntartás és műszaki vizsgáztatás. Kiskunmajsán, az ipari területen lévő 5057m2 telephelyünkön jól működő, több állásos szerelő műhelyünk ismert, melyben jelenleg 15 fő állandó munkatársunk autóvillamossági szereléssel és autószereléssel, műszaki vizsgáztatással, eredetiségvizsgálattal áll az ügyfélkörünk rendelkezésére. Évről-évre bővülő szolgáltatásunkkal együtt folyamatosan fejlesztjük technológiánkat, bővítjük dolgozói létszámunkat, mely folyamatos árbevétel növekményt is eredményez. Piaci pozíciónk és vagyoni helyzetünk stabil.Közel 300 rendszeres partnerünknek szolgáltatunk, melynek 35%-a állami és nagyvállalati flotta. Az alkalmazotti létszámot is folyamatosan bővítjük, akik felkészülten állnak az ügyfélkörünk rendelkezésére. Dolgozóink jól képzettek, szakterületükön többéves gyakorlattal rendelkeznek.

Vállalkozásunk vezetése és minden munkatársa elkötelezett a szolgáltatások megfelelő, a jogszabályok előírásait, a szakmai követelményeit kielégítő, magas szintű és folyamatosan fejlődő minősége iránt, az ügyfelek maximális kiszolgálása érdekében. 2006-óta ISO 9001 minőségirányítási rendszert használunk, mert a minőségi munkavégzés mellett elkötelezettek vagyunk. Minőségpolitikánk célja, hogy vevőink olyan mértékben legyenek szolgáltatásainkkal megelégedve, hogy a későbbiekben folyamatosan ajánlják társaságunkat. Ennek érdekében a Kft. célja, hogy továbbra is folyamatosan fejleszti szolgáltatói tevékenységét.

Ezért gondolkodtunk abban, hogy kölcsönösen egymást segítve kiváló lehetőség jelen Gyakornoki program pályázat. Ugyanis a cégünk egy biztos alapot tud nyújtani szakmai tapasztalatban és anyagilag is a gyakornokoknak. Továbbá amennyiben sikerül őket úgy betanítani a program során, hogy teljes mértékben a csapat tagjává tudjanak válni (szakmailag, szellemileg, emberileg) megtartanánk a munkaerőt hosszútávon. Célunk a megfelelő munkaerő, egy szakmailag sikeres és folyamatosan bővülő csapat létrehozása, amelynek megvalósításához a Gyakornoki program kiváló lehetőséget nyújt számunkra.

Jelenleg pályázat keretében segítenénk 2 fő pályakezdő autószerelő gyakornok (Országos Szakképzési Jegyzékben szabályozott OKJ szám: 54 525 02) iskolarendszerű képzésben megszerzett szakképesítésének hasznosulását, a fiatal korai munkahelyi tapasztalatszerzését a későbbi foglalkoztathatóságának növelése érdekében. A gyakornokok gyakorlati képzését az autószerelés tevékenységi területein biztosítjuk: ápolási és szervizműveletek; gépjármű vizsgálati műveletek; futóművek, fékrendszerek és kormányberendezések hibafeltárása és javítása; elektromos berendezések alapismerete; motordiagnosztika. A gyakornoki idő végeztével a résztvevő képes és alkalmas önállóan kommunikációs kapcsolatot létesíteni a jármű irányított rendszereivel – alkalmazni, kezelni a kommunikációs eszközöket (on-board diagnosztika)-meghatározni a szükséges munkaműveleteket szemrevételezéssel és off-board diagnosztikai eszközökkel elvégezni a jármű mechanikai, mechatronikai rendszereinek állapotvizsgálatát, különös tekintettel a műszaki vizsga követelményeire.

Diagnosztizálni, karbantartani, alkatrészcserével javítani a gépjárműveket. Vállalati gyakornoki kapcsolattartó személye egyben a vállalkozás rangidős szakembere Czakó István. Szakirányú tanulmányait tekintve,gépjárműtechnikai szerelő végzettséggel rendelkező autószerelő mester.

Szakmai működését (szakmai tapasztalat) több,mint 30 éve a gépjárműfenntartás területén folytatja. Cégen belül betöltött pozíciója a gépjárműfenntartási részleg szakmai vezetője.

Ennek eredményeként a gyakornokok profi szakembertől tanulhatnak, jövőbeli szakmai karrierjük alappillérjeit lerakhatják nálunk.

Az új munkahely tárgyi feltételeinek biztosítása érdekében beszerezni kívánt eszközök többek között Kárpit szerelő készlet-5 részes, Krokodil emelő, Fáradt olaj leeresztő készülék, Szerelőlámpa, Szerszámkocsi, Olajszűrő leszedő, Mérőszalag,Mágnes teleszkópos Toptul,Vizsgálótükör (teleszkópos), Vágókés(szike), Levegő pisztoly, Akkus fúrógép Metabo, Cső szorító fogó készlet,Csőbilincsfogó, „EGR”bilincsfogó, Felxibilis bilincshúzó, Felxibilis bilincshúzó, Felxibilis bilincshúzó, Digitális tolómérő, Mágneses tányér, T-kulcs készlet, T-kulcs készlet, Fékcső kulcs készlet, Feszítővas készlet, Forrasztópáka, Szerszámkocsi, Fémcsigafúró készlet, Tárcsafék prés készlet, Kinyomó adapter készlet préshez.

Ezek a gépjárműfenntartás területén végzendő szervizmunkák napi szintű feladatainak ellátásához,a megvalósított gyakornoki új munkaállomás munkavégzéséhez szükséges eszközök,általános alap szerszám készlet részei. A program keretében a vállalkozás stat. létszámának növelésével együtt járó, új státusz betöltését eredményező munkahelyteremtés valósul meg segítő vállalati gyakornoki kapcsolattartó tevékenység és az új munkahely tárgyi feltételeinek kialakítása mellett.

 

 

GINOP-1.2.2-15-2016-026

 

Kedvezményezett: Majsa Autó Kft. 6120 Kiskunmajsa, Marispuszta 258/a
A projekt címe: A Majsa Autó Kft termelési kapacitásának bővítése
A projekt támogatási összege: 11 278 101 Ft
A projekt támogatás mértéke: 50%
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2016-02616
A tényleges befejezés dátuma: 2017.11.24.

Projekt leírás:
A fejlesztés végső célja a kapacitás bővítésének megvalósítása a támogatás által megvásárolt eszközök beszerzésével, infrastruktúra felújítása segítségével. Az új berendezések, fejlesztett infrastruktura lehetőséget biztosítanak az szolgáltatáspalettájának bővítésére, és nagyobb szolgáltatási állomány elérésére, pontosabb munkavégzésre. A végső cél, hogy ebben a szolgáltatásban nagyobb piaci részesedést érjünk el. Jelenleg nem rendelkezünk a legkorszerűbb gépekkel, és ez nagyban korlátozta szolgáltatásunkat, és megakadályozta az újabb szolgáltatások bevezetését. A jelentkező igények alapján döntöttünk e szolgáltatáspaletta kapacitásának fejlesztése mellett.
A Kft, mint minden versenyképes cég rendelkezik különböző célokkal, célkitűzésekkel.

Hosszú távú cél: a Kiskunmajsai kistérségben vezető szerepre szert tenni a tevékenységi körében úgy, hogy fel tudja venni a versenyt – főleg környezetvédelmi tekintetben – a konkurenciával, különös tekintettel az uniós csatlakozásunkat követően beérkező európai illetőségű vállalatokkal.

Közép távú cél:
– gyorsabb, hatékonyabb munkavégzés
– a munkavégzés színvonalának emelése
– kapacitásbővítés
– körnenyezetbarát technológiák alkalmazása
– energiatakarékossági szempontok figyelembe vétele
– dolgozók egészségének megóvása, munkavégzés könnyebbé tétele
– munkavállalók képzettségi színvonalának folyamatos emelése, rendszeres továbbképzések által

Rövid távú cél, a fejlesztés célja:
– elavult géppark lecserélése
– szolgáltatás színvonalak emelése új eszközök beszerzésével
– magas technikai színvonalú, a környezetvédelmi szempontoknak abszolút megfelelő műszaki berendezések megvásárlása

A projekt keretében beszerzendő gépek:
• Számítógép Imack
• Sámítógép Mack Mini
• Újgenerációs automata Klímakarbantartó készülék
• Gumis emelő
• Személygépjármű aknaperem emelőgép
• Hasznongépjármű aknaperem emelőgép
• Segédemelő 2 db emelőtányérral 2,6 t teherbírásig-
• Mobil munkaállomás
• Mobil munkaállomás
• Alkatrészmosó
• Klímatöltőgép
• Prés kicsi Torin Big Red USA
• Hidralikus présgép
• Gőzmosó
• Melegvizes nagynyomású mosóberendezés

A fenti gépek úgy került kialakításra, betervezésre, hogy minden tartalmi elemére szükség van a tervezett szolgáltatási kapacitáshoz. Az eszközök nélkülözhetetlen része az infrastruktúra fejlesztés, amely az új gépek berendezések működtetését lehetővé teszi. A jelenlegi állapotban az infrastruktúra nem teszi lehetővé az eszközök működését, ami a beruházás nélkülözhetetlen része. A folyamatos technológiafejlődésnek, szolgáltatáspaletták bővülésének köszönhetően szükséges a gépek folyamatos fejlesztése, ezért cégünk nem szeretne elmaradni más konkurenciák mellett, ezért is célunk a szolgáltatási kapacitás bővítése. Az új gépekhez a jelenlegi humánerőforrások megfelelőek, hiszen jól képzett, több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink vannak. A kapacitásbővítésnek köszönhetően az árbevétel növekedése mellett további 2 fő munkavállalót tudunk alkalmazni.

Épület felújítási, átalakítási munkálatok:
A fejlesztés során az épület oldalfali csempeburkolatának elkészítése készült el a gépkocsiszerviz-, a gumiszerelő- és az eredetiségvizsga műhely területein. Ezen felül lépcsőburkolás és festési munkálatok is elvégzésre kerültek. A korszerűség jegyében az épület villamoshálózatának felújítása is megtörtént, vezetékek és elosztók elhelyezésével.

Eszközbeszerzés:
A Kft. korszerű működése- valamint a kapacitásbővítés érdekében a következő eszközök kerültek beszerzése: Klímatöltőgép (Würth), Gőzmosó (Optima), Melegvizes nagynyomású mosóberendezés (Nilfisk), Prés kicsi Torin Big Red USA, Alkatrészmosó (Würth), Csigás emelő (OMA), Klímatöltőberendezés, klímanyomásmérő+szivárgáskereső (Würth), Hidraulikus présgép (Ravagioli).

 

1

GINOP-5.2.4-16

 

Kedvezményezett: Majsa Autó Kft. 6120 Kiskunmajsa, Marispuszta 258/a
Projekt címe: Gyakornoki program a Majsa Autó Kft-nél
Szerződött támogatási összeg: 2.783.340 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Projekt befejezési dátuma: 2017.10.13.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16
Projekt tartalmának bemutatása:

A MAJSA AUTO Kft. 1996-ban alakult. Tarsaságunk 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás. Kezdetektől fő profilunk a gépjárműfenntartás és műszaki vizsgáztatás. Kiskunmajsán, az ipari területen lévő 5057m2 telephelyünkön jól működő, többállásos szerelőműhelyűnk ismert, melyben jelenleg 14 fő állandó munkatársunk autóvillamossági szereléssel és autószereléssel, műszaki vizsgáztatással, eredetiségvizsgálattal áll az ügyfélkörünk rendelkezésére. Évről-évre bővülő szolgáltatásunkkal együtt folyamatosan fejlesztjük technológiánkat, bővítjük dolgozói létszámunkat, mely folyamatos árbevétel növekményt is eredményez. Piaci pozíciónk és vagyoni helyzetünk stabil. Közel 300 rendszeres partnerünknek szolgáltatunk, melynek 35 százaléka állami és nagyvállalati flotta. Bővülő szolgáltatásunkkal együtt fennállásunk alatt az alkalmazotti létszámot is folyamatosan bővítettük, kik felkészülten állnak az ügyfélkörünk rendelkezésére. Dolgozóink jól képzettek, szakterületükön többéves gyakorlattal rendelkeznek.

Vállalkozásunk vezetése és minden munkatársa elkötelezett a szolgáltatások megfelelő, a jogszabályok előírásait, a szakmai követelményeit kielégítő, magas szintű és folyamatosan fejlődő minősége iránt, az ügyfelek maximális kiszolgálása érdekében. 2006-óta ISO 9001 minőségirányítási rendszert használunk, mert a minőségi munkavégzés mellett elkötelezettek vagyunk. Minőségpolitikánk célja, hogy vevőink olyan mértékben legyenek szolgáltatásainkkal megelégedve, hogy a későbbiekben folyamatosan ajánlják társaságunkat. Ennek érdekében a MAJSA AUTÓ Kft. elhatározta, hogy továbbra is folyamatosan fejleszti szolgáltatói tevékenységét. Jelenlegi projektünkkel segítenénk 1 fő pályakezdő autószerelő gyakornok (Országos Szakképzési Jegyzékben szabályozott OKJ szám: 54 525 02) iskolarendszerű képzésben megszerzett szakképesítésének hasznosulását, a fiatal korai munkahelyi tapasztalatszerzését a későbbi foglalkoztathatóságának növelése érdekében. A gyakornok gyakorlati képzését az autószerelés tevékenységi területein biztosítjuk: ápolási és szervizműveletek; gépjármű vizsgálati műveletek; futóművek, fékrendszerek és kormányberendezések hibafeltárása és javítása; elektromos berendezések alapismerete; motordiagnosztika. A gyakornoki idő végeztével a résztvevő képes és alkalmas önállóan kommunikációs kapcsolatot létesíteni a jármű irányított rendszereivel – alkalmazni, kezelni a kommunikációs eszközöket (on-board diagnosztika) – meghatározni a szükséges munkaműveleteket szemrevételezéssel és off-board diagnosztikai eszközökkel elvégezni a jármű mechanikai, mechatronikai rendszereinek állapotvizsgálatát, különös tekintettel a műszaki vizsga követelményeire. Diagnosztizálni, karbantartani, alkatrészcserével javítani a gépjárműveket. Vállalati gyakornoki kapcsolattartó személye egyben a vállalkozás rangidős szakembere Czakó István. Szakirányú tanulmányait tekintve, gépjárműtechnikai szerelő középfokú végzettséggel rendelkező autószerelő mester. Szakmai működését (szakmai tapasztalat) több, mint 30 éve a gépjárműfenntartás területén folytatja. Gépen belül betöltött pozíciója a 9épjárműfonntartási részleg szakmai vezetője. Az új munkahely (munkaállomás) tárgyi feltételeinek biztositása érdekében beszerezni kivánt eszközök többek között 1 db Winntech 3 tonnás teherbírású krokodilemelő, 1 db 7 fiókos, prémium szerszámokkal felszerelt szerszámkocsi, 1 db acélszalagos olajszűrőleszedő berendezés, 1 db Metabo akkumulátoros fúrógép, 1 db Master pneumatikus racsnis csavarbehajtó készlet, 1 db kinyomó adapter készlet préshez. Továbbá a gépjárműfenntartás területén végzendő szervizmunkák napi szintű feladatainak ellátásához szükséges eszközök, a megvalósított gyakornokí új munkaállomás munkavégzéséhez szükséges eszközök, általános alap szerszám készlet részei (flexibilis bilincshúzók, mérőszalag, T-kulcs készletek, fémcsigafúró készlet, stb.) . A program keretében a vállalkozás statisztikai létszámának növelésével együtt járó, új státusz betöltését eredményező munkahelyteremtés valósul meg segítő vállalati gyakornoki kapcsolattartó tevékenység és az új munkahely tárgyi feltételeinek kialakítása mellett.